Trump suggereix als ciutadans injeccions de desinfectant

a Actualitat/Vida

El president dels Estats Units va aprofitar una roda de premsa en la Casa Blanca per aconsellar als ciutadans sobre com prevenir el Coronavirus

Malgrat la seva poca formació científica, el president va suggerir als seus ciutadans injerir-se desinfectant com el lleixiu en el cos per tal de “netejar els pulmons”, o sotmetre’s a feixos de llum. Al escoltar que el desinfectant i la calor matarien al virus, va pensar que seria una gran idea ingerir lleixiu al cos o sotmetre’s a llum ultraviolada.

De part dels sanitaris, aquesta idea és una gran bogeria, ja que això també mataria cèl·lules humanes i ens faria mal al nostre organisme.

Després del rebombori que han causat aquestes declaracions i d’aparicions de gent que ha dut a terme la seva idea, el president dels Estats Units s’ha fet enrere i ha dit per Twitter que els seus comentaris eren “sarcàstics” i no ho deia de veritat. Després va acusar la premsa i els medis de manipular les seves paraules, tot i que van ser emeses en directe i els experts diuen que el seu to de veu no era de fer comentaris sarcàstics.

Em dic Lucía Hernández i tinc 15 anys. Em considero una persona amable i riallera i m’encanta passar temps amb els meus amics i família. M’agrada la moda i el maquillatge, i en l’àmbit escolar intento destacar a les assignatures científiques. Admiro a les persones que donen el màxim de si mateixes i la meva meta és arribar a ser una d’elles, a més de aconseguir un treball que em faci feliç i una família entre altres. Me llamo Lucía Hernández y tengo 15 años. Me considero una persona amable y risueña y me encanta pasar tiempo con mi familia y amigos. Me gusta la moda y el maquillaje y, en el ámbito escolar intento destacar en las asignaturas científicas. Admiro a las personas que dan el máximo de sí mismas y mi meta es llegar a ser una de ellas, además de conseguir un trabajo que me haga feliz y una familia entre otros. My name is Lucía Hernández and I am 15 years old. I consider myself a kind and smiling person and I love spending time with my family and friends. I like fashion and makeup and, in the school, I try to stand out in science subjects. I admire the people who give the maximum of themselves and my goal is to become one of them, in addition to getting a job that makes me happy and a family among others.