Quines són les cançons més escoltades?

a Actualitat/Cultura

Aquests dies de confinament una de les coses més importants per relaxar-nos ha estat la música i aquestes han estat les 20 cançons més escoltades d’aquest més.

20 : Someone You Loved – Lewis Capaldi 

19 : Life Is Good – Future ft. Drake

https://youtu.be/l0U7SxXHkPY

18 : Yummy – Justin Bieber

https://youtu.be/8EJ3zbKTWQ8

17 : Circles – Post Malone

16 : No Time To Die – Billie Eilish

15 : Vete – Bad Bunny

14 : La Santa – Bad Bunny x Daddy Yankee

https://youtu.be/JUxITamPWrY

13 : Stupid Love – Lady Gaga

https://youtu.be/5L6xyaeiV58

12 : Roxanne – Arizona Zervas

https://youtu.be/16YnOUnbE6s

11 : Falling – Trevor Daniel

https://youtu.be/L7mfjvdnPno

10 : Say So – Doja Cat

https://youtu.be/pok8H_KF1FA

9 : Si Veo A Tu Mamá – Bad Bunny

https://youtu.be/CPK_IdHe1Yg

8 : Tusa – Karol G, Nicki Minaj

7 :  La Dificil – Bad Bunny

6 : Ignorantes – Bad Bunny x Sech

5 : Intentions – Justin Bieber ft. Quavo

4 : Don’t Start Now – Dua Lipa

3 : Dance Monkey – Tones And I

2 : The Box – Roddy Ricch

1 : Blinding Lights – The Weeknd

Aquestes són les 20 cançons més escoltades d’aquest mes, en el lloc 20 la cançó de Someone You Loved de Lewis Capaldi i en el primer lloc tenim la cançó de Blinding Lights de The Weeknd.

Em dic Paula Rivera Jimenez, tinc quinze anys, sóc una alumna de 4t d'ESO de l'escola de Fedac Ripollet i visc a Ripollet. Sóc una persona simpàtica, empàtica, alegre, amable i creativa. De extraescolars vaig a dibuix. M'agrada molt cantar i ballar en general m'agrada tota la música perquè m'ajuda a concentrar-me i relaxar-me, també m'agrada sortir amb els meus amics per desconnectar i toco la guitarra, però estic aprenent. Els meus talents són la tecnologia, parlar amb la gent i entendre-la, el dibuix i la música. La persona que més admiro són els meus pares perquè van haver de lluitar molt per poder arribar on són. Els meus plans de futur és anar al batxillerat artístic i si puc anar a la universitat i m'agradaria poder-me dedicar a alguna cosa relaciona a el dibuix o la animacions o fins i tot fer una mica de màrqueting o publicitat. Me llamo Paula Rivera Jimenez, tengo quince años, soy una alumna de 4º de ESO de la escuela de Fedac Ripollet y vivo en Ripollet. Soy una persona simpática, empática, alegre, amable y creativa. De extraescolares voy a dibujo. Me gusta mucho cantar y bailar en general me gusta toda la música porque me ayuda a concentrarme y relajarme, también me gusta salir con mis amigos para desconectar y toco la guitarra, pero estoy aprendiendo. Mis talentos son la tecnología, hablar con la gente y entenderla, el dibujo y la música. La persona que más admiro son a mis padres porque tuvieron que luchar mucho para poder llegar donde están. Mis planes de futuro es ir al bachillerato artístico y si puedo ir a la universidad y me gustaría poderme dedicar a algo relaciona a el dibujo o la animacions o incluso hacer algo de marketing o publicidad. My name is Paula Rivera Jimenez, I am fifteen years old, I am a 4th of ESO student from the Fedac Ripollet school and I live in Ripollet. I am a nice, empathetic, cheerful, kind and creative person. After school I go to drawing. I really like to sing and dance in general I like all the music because it helps me to concentrate and relax, I also like to go out with my friends to disconnect and I play the guitar, but I am learning. My talents are technology, talk to people and understand them, drawing and music. The person I admire most is my parents because they had to fight hard to get where they are. My future plans are to go to high school and if I can go to university and I would like to be able to dedicate myself to something related to drawing or animation or even do some marketing or advertising.