Les mesures contra la Covid-19

a Opinem

El covid-19 ha arribat a les nostres vides per quedar-s’hi un temps, ja que com molts experts asseguren, tot això no acaba amb el desconfinament si no que la tornada a la normalitat total està encara molt lluny.

Les darreres mesures que s’han pres a Espanya de desconfinament, crec que han estat encertades desde un punt de vista econòmic és important que la gent que pugui torni a treballar per intentar que l’economia no empitjori i segueixi caient, però sempre amb les màximes mesures de precaució possibles per evitar més contagis.

El sistema de fases que el govern ha implementat és encertat, però crec que li falten més mesures per controlar la població durant el confinament, per exemple a altres països hi ha disponible una app que permet control·lar a tota la població, d’aquesta forma és molt més fàcil saber qui té el virus o no. Una cosa innegable és que la gent haurà de tenir confiança per anar als llocs públics quan tot això acabi, per exemple si tu tens por d’agafar el virus, prendràs molts menys riscos encara que puguis sortir de casa. Per exemple no aniràs a restaurants, cinemes, teatres o llocs públics, això s’ha de solucionar si es vol tornar a una normalitat el més semblant possible a la que teniem abans. 

Per mirar de solucionar l’anterior problema existeixen uns codis QR que varia entre els colors verd i vermell, segons si és més probable que tingui el virus o no, això ho determina segons les ubicacions i zones de risc on han estat, i si ha estat en contacte amb altres persones. Només es garanteix l’entrada a certs llocs a les persones que tinguin el codi verd, aquest sistema s’ha implementat a la Xina, i crec que s’hauria d’implementar aquí.

Hola el meu nom és Marc Figueras, tinc 15 anys. Sóc una persona molt sociable, sempre parlo amb tothom i sóc generós, sempre intento ajudar als altres. Algun cop sóc bastant tossut sí crec que tinc la raó. M’agrada jugar a hoquei, fer esport i el món de l’emprenedoria. Crec que un dels meus talents, és parlar en públic. Admiro a Elon Musk perquè és una persona emprenedora que constantment ajuda al món amb els seus nous projectes, com per exemple PayPal o Tesla. Dins els meus plans de futur estaría seguir formant-me sobre el que m’agrada, per aprendre al màxim i intentar algun dia aconseguir viure del que m’agrada. El meu instagram es: @maarcfigueras Hola mi nombre es Marc Figueras, tengo 15 años. Soy una persona muy sociable, siempre hablo con todo el mundo y soy generoso, siempre intento ayudar a los demás. Alguna vez soy bastante terco sí creo que tengo la razón. Me gusta jugar al hockey, hacer deporte y el mundo del emprendimiento. Creo que uno de mis talentos, es hablar en público. Admiro a Elon Musk porque es una persona emprendedora que constantemente ayuda al mundo con sus nuevos proyectos, como por ejemplo PayPal o Tesla. Dentro mis planes de futuro estaría seguir formándome sobre lo que me gusta, para aprender al máximo e intentar algún día conseguir vivir de lo que me gusta. Mi instagram es: @maarcfigueras