Iaia

a Espai Creatiu/Memòria de la Gent Gran/Opinem/Persones Extraordinàries

NO HI HA UN DEMÀ”

Ara me n’adono de que el famós “demà” no existeix.

No existeix el després.

Perquè després el café es refreda.

Perquè després es fa de nit.

Després els sentiments desapareixen.

I te n’adones de que l’amor que no has donat avui, ja no hi serà demà.

Ara me n’adono de que t’hauria d’haver abraçat quan podia.

Ara sóc conscient del valor que té un petó dolç o una abraçada sincera.

Ara que no puc donar -te’n  cap ni tampoc rebre’n.

Ara que estic aquí tancada i no et puc veure.

Ara me n’adono de que ets tan important…

Ara me n’adono de que et trobo a faltar.

Trobo a faltar aquelles rialles que ressonaven per tota la casa.

Trobo a faltar tots aquells acudits.

Trobo a faltar aquella mirada.

Trobo a faltar aquelles queixes i aquelles esbroncades

Aquelles carícies.

Aquell somriure

Ara me n’adono de que t’estimo moltíssim.

T’estimo amb bogeria.

T’estimo tant…

Sé que no ho demostrava.

Sé que no ho deia les vegades que calia.

Per això ho dic avui, perquè sé que demà serà tard.

T’estimo i ets essencial.

Em dic Elisabet Cofiné Vilalta, tinc 15 anys, sóc una alumna de 4t d’ESO, de l’escola FEDAC RIPOLLET, i visc a Ripollet. Sóc prudent, bastant oberta, m’agrada ajudar i donar consells, sóc bastant expressiva, i alegre. D’extraescolars faig dansa contemporània, anglès i francès. M’agrada molt cantar i actuar, de fet faig teatre en un grup amteur de Ripollet, “Amics del teatre”. Allà hi tinc molts amics i amb ells he descobert que m’agradaria ser actriu. Me llamo Elisabet Cofiné Vilalta, tengo 15 años, y soy una alumna de cuarto de la ESO, de la escuela FEDAC RIPOLLET, y vivo en Ripollet. Sóc bastante prudente, abierta, me gusta ayudar, dar consejos, soy bastante expresiva y alegre. De extraescolares hago danza contemporánea, inglés y francés. Me gusta mucho cantar y actuar, de hecho hago teatro en un grupo amateur de Ripollet, “Amics del teatre”. Allí tengo muchos amigos y con ellos he descubierto que me gustaría ser actriz, dedicándome a ello. My name is Elisabet Cofiné Vilalta, I am 15 years old, I’m a student of 4th of ESO, in Fedac RIpollet school.I live there, in Ripollet. I’m a little bit prudent, an outgoing person, i like helping people, give some advices, and I am very expressive and cheerful. In my free time I practice contemporanien dance, english, and french. I love singing and acting, in fact I practice theatre in an amateour club of Ripollet, “Amics del Teatre”. There I have some friends ans with them I have just discovered that I would like to be an actress.