La ciutat de Chicago preparada per l’All Star

a Opinem

El nou format de la competició serà en honor a Kobe Bryant

L’All-Star, com bé diu el seu nom, és el joc de les estrelles, vint-i-quatre jugadors de la NBA han estat seleccionats per jugar el dia 17 de febrer a Chicago. Aquest esdeveniment porta fent-se des de l’any 1951.

El dia 6 de febrer es va realitzar el draft de l’All-Star, que va ser implementat fa 3 anys, on els dos capitans, Lebron James i Giannis Antetokounmpo, van escollir els integrants del seu equip.

Joc de les estrelles

Cada any s’ha realitzat un partit entre els dos equips i era un partit normal, guanyava l’equip que aconseguia encistellar més punts. Aquest any el format és totalment diferent, això és degut a la tràgica mort de l’ex-jugador dels Lakers, Kobe Bryant. El partit estarà fet per quatre quarts, cada cop que un quart acabi, el marcador tornarà a zero.

A l’últim quart se sumaran els punts dels anteriors quarts, llavors l’equip que vagi guanyant haurà d’aconseguir encistellar 24 punts i l’equip que vagi perdent haurà d’encistellar 24 punts i la diferència amb l’equip guanyador. Per exemple, si el partit va 95-100, els equips hauran d’arribar fins a 124 punts per guanyar. Ens sembla que el nou format és una gran manera de fer-li homenatge a Kobe Bryant i és una gran manera de fer espectacle i que els espectadors gaudeixin, que és l’important.

Concursos

Un dels shows que es realitza en aquest All-Star, entre altres, és el del concurs d’esmaixades, on any rere any diferents jugadors experts en aquesta matèria competeixen entre ells per qui fa l’esmaixada més impressionant. 

Els jugadors poden utilitzar diferents objectes o, fins i tot, l’ajuda d’altres persones per aconseguir que els jutges valorin bé la seva esmaixada. 

Aquest concurs és un dels més esperats pels espectadors, és un gran show i la gent l’espera any rere any amb ànsies. Sempre ens ha agradat gaudir d’aquest concurs, perquè sempre ha estat un gran show, pensem que el guanyador d’aquest any, serà Derrick Jones Jr. perquè és un jugador amb un gran potencial.

Els participants de l’edició d’aquest any: 

 • Dwight Howard (Los Angeles Lakers)
 • Aaron Gordon (Orlando Magic)
 • Pat Connaughton (Milwaukee Bucks)
 • Derrick Jones Jr. (Miami Heat) 

Un altre dels shows més esperats és el del concurs de triples. Els concursants tracten de puntuar encistellant tant com puguin en un minut. Hi ha cinc carros de pilotes desplegats al llarg de l’arc de tres punts: un al principi, un altre al final, un altre en la meitat i altres dos més als punts entre la meitat i la línia de fons. Els jugadors que participen enguany són:

 • Davis Bertans ( Washington Wizards)
 • Devonte’ Graham ( Charlotte Hornets)
 • Joe Harris ( Brooklyn Nets)
 • Buddy Hield (Sacramento  Kings)
 • Zach LaVine ( Chicago Bulls)
 • Damian Lillard ( Portland Trail Blazers)
 • Duncan Robinson ( Miami Heat)
 • Trae Young ( Atlanta Hawks)

L’últim dels concursos que es fan és el concurs d’habilitats, potser no és el concurs que més show realitza, perquè no té una gran duració, però sempre ha estat divertit de veure la competitivitat que havia entre els concursants. Aquest any participaran: 

 • Patrick Beverley (Clippers)
 • Jayson Tatum (Celtics)
 • Spencer Dinwiddie (Nets)
 • Derrick Rose (Pistons)
 • Domantas Sabonis (Pacers)
 • Bam Adebayo (Heat)
 • Khris Middleton (Bucks)
 • Paskal Siakam (Raptors)

Com a opinió general creiem que és un gran Show, fet per a què l’espectador gaudeixi d’un espectacle que només passa un cop a l’any. És perfecte per a unir a la comunitat, ja que fanàtics de qualsevol equip, s’ajunten per veure aquests diferents concursos i partits.

A més genera diners i un gran focus d’espectació per al bàsquet. Creiem que seria bo que s’implementès a altres esports, per les raons que hem comentat abans.

És una cosa que a l’espectador li agrada, perquè els duels individuals existeixen a tots els esports, i aquest show permet que jugadors competeixin individualment i demostrin qui és el millor en cada disciplina, i això a l’espectador el crida molt, per això és tan vist.

Hola, em dic Joan Gigante, sóc amable, bona persona i m’agrada ajudar als altres. M’agrada escoltar música i jugar a bàsquet, jugo a un club que es diu Bàsquet Sant Gabriel Ripollet. Les mates i la física se’m donen bé. Admiro a Kobe Bryant degut a la seva mentalitat de cara al bàsquet i les accions realitzades com a persona que durant la seva vida ajudant als altres, a més és el meu jugador preferit. En un futur vull fer un batxillerat tecnològic i fer una carrera d’enginyeria informàtica. El meu instagram és: joaan.gigante Hola, me llamo Joan Gigante, soy amable, buena persona y me gusta ayudar a los demás. Me gusta escuchar música y jugar al baloncesto, juego en un club que se llama Basquet Sant Gabriel Ripollet. Las mates y la física se me dan bien. Admiro a Kobe Bryant debido a su mentalidad de cara al baloncesto y sus acciones realizadas como persona durante su vida ayudando a los demás, además es mi jugador preferido. En un futuro quiero hacer un bachillerato tecnológico y hacer una carrera de ingeniería informática. Mi instagram es: joaan.gigante Hi, my name is Joan, I’m kind, good person and I like to help each others. I like listening to music and playing basketball, I play in a club called Sant Gabriel Ripollet. I like also mathematics and physics. I admire Kobe Bryant because of his mentality facing basketball and his actions made as a persona during his life helping each others, it’s also my favourite player. In a future I’d like to make tecnologic A levels and a degree of informatic engineering. My instagram is: joaan.gigante