El centre commemora el Dia de la Pau

a Tema del mes

El dia 30 de gener va ser el dia de la Pau i vam fer reivindicacions i reflexions personals per aconseguir la pau en aquest món

Des de Fedac Ripollet, hem estat fent activitats i dinàmiques per conscienciar-nos de la importància de la pau al món.

Durant el dia, els alumnes d’infantil, primària i 1r, 2n i 3r d’ESO vam estar treballant el símbol de la pau, a més a més, vam crear el seu propi símbol de la pau.

Els alumnes de 4t d’ESO vam estar preparant una exposició que consta d’activitats i dinàmiques de reflexió per tots els alumnes i professors d’aquesta escola.

La dinàmica del nostre grup consistia en retallar per parelles una fulla d’arbre d’una cartolina. Una vegada retallada, els alumnes havien d’escriure a la fulla iniciatives de caràcter amistós o beneficis per la societat amb la finalitat que tots ens comprometem a fer alguna cosa beneficiosa per la resta de persones, canvis tan interns d’un mateix o accions per afavorir la societat per tenir pau al món.

Quan ja teniem les fulles escrites i retallades amb el seu propi  compromís, han de penjar-les amb un fil a l’arbre perquè pugui tornar a ser un bonic arbre amb les seves fulles.